torsdag 1 januari 2009

Gott nytt år!

Ja gott nytt år på er alla! Tanken var ju att min nya blogg skulle funka nu då... men det är strul med den så jag får fortsätta här ett tag till.

Vad hittade ni på igår kväll? Vad har ni för nyårslöften?

Själva satt jag, Peter och Walther hemma o myste hela kvällen. Åt Flygande Jakob och ris, god fruktsallad med all möjlig frukt i, drack cocacola o julmust o åt godis... ja bara myste.

Det gick visst ett antal James Bond-filmer på tv3 igår kväll och Peter gillar dom så han o Walther såg dom och jag fick tid o scrappa lite. Jättekul. Gjorde en Lo efter en skiss på utmaningsverkstan. Där finns massa skoj. Man kan välja att bara ta ut en skiss eller skiss och teknik, eller bara teknik.... jättebra om inspirationen tryter. Själv valde jag bara skiss.

Vid 12slaget var Walther vaken och skålade in det nya året med julmust eller som han säger "lontekola" (tomtekola). Peter och jag tog nåt mousserande vin som vi fått av min farmor. Peter tog bara en gnutta för han skulle vara chaufför åt min pappa med sambo. Så han fick skåla ordentligt när han kom tillbaka hem.007tpv

Skissen jag utgick ifrån

realfriends

Mitt resultat. Den lilla flickan på bilden är jag. Jag sitter i knäet på en bekant till oss som vi umgicks mycket med. Material på Lon: Cardstock (kommer ej ihåg vilken färg), blommigt papper och rosa papper från Basic Grey, blommor, hjärtformade brads från Pysselparadiset, Bokstäver utstansade med "Fancy Pants"-dies i min Cuttlebug i nåt brunt papper som jag fick i ett kit från Creative Club. Journalingen är samma bruna papper som bokstäverna, lite rosa CS, rosa papper från Basic Grey (Samma som det rosa under fotot).

Nu ska jag försöka göra nån mer LO. hihi...

2 kommentarer:

Fia sa...

Oh, vilken underbar Lo du har gjort. Jag gillar färgerna och 70-talskänslan som den ger!

Hoppas du får en god fortsättning.

Kram fia

ronjanus/Anna sa...

Jätte fin! Helmysig! Härliga färger, passade perfekt ihop!