måndag 26 oktober 2009

Scrapbooking-dag!

Idag har jag varit i Axvall mellan Skövde och Skara och scrappat med ett helt gäng goa o härliga flickor i olika åldrar! Jättekul:)

SKLT (SkaraborgsLänsTidning) kom dit och gjorde reportage om vår träffen. Någon sa att jag hade hållit på i två år och var duktig så fotografen ville givetvis ta kort på mig när jag scrappade. Det gick bra! Så nu får man köpa SKLT, fast det skulle komma i Västgöta-Bladet också, men det dröjer nog lite kanske… får kolla med farmor imorgon om hon sett mig;)

Blev en hel del gjort. 4 julkort, 1 vanlig LO och en “mini”Lo till Walthers album:) Såå jag är nöjd med denna dagen. Fick även tips av Malin hur man viker en ask… har provat ikväll när jag kom hem och det gick rätt bra. Är inte klart, ska dekoreras mera o sådär bara:)

Nästa helgblir det scrap igen;) I Skövde. Walther och Peter ska till Habo på släktkalas. Men jag hade ju förberett mig inför scrap&stämpelmässan i Skövde sen Marit berättade att det skulle vara mässa den 31/10. Och det var i somras hon sa det tror jag. Mässor är det ju inte så ofta o sen träffar vi släkten i Habo igen den 7/11 då Peters mamma firar sin 60 årsdag och Peter firar sin 31-årsdag.

Mamma ska också med på lördag och meningen var att min kusin Beatrice skulle med och våran syssling Jennifer men så hade min moster dubbelbokat sig så de var inte hemma den helgen tyvärr:( Men eventuellt så hänger mammas kompis dotter Denise med istället och det blir nog kul:) Hon behöver få komma hemifrån o göra nåt kul tycker jag:)

Nu ska jag sova, ska ut till Ingegerd o rida Western imorgon, vet bara inte vilken tid, Peter har ringt flera gånger för att säga att Walther inte kom idag eftersom han fortfarande hade feber. Men hennes telefon verkar krångla…får ringa henne imorgon! Ska bli nice o få rida igen… snart två veckor sen jag föll av BellaDonna och jag LÄNGTAR efter att få rida! 

Inga kommentarer: